Home sweet home

JAG ÄR HEMMA!!!
 
Resan tog väl liiite längre än vad vi hade tänkt oss...33h tog det allt som allt innan vi ankom Arlanda och fick krama om våra kära familjer. Det har jag väntat på ända sedan den 15e augusti och det var ännu bättre än vad jag hade tänkt mig. Jag var så lycklig och kunde inte sluta le och skratta ♥♥♥
 
För tillfället är jag på landet och mitt internet är inte det bästa så jag får inte upp några bilder...jag kommer hem på fredag och då ska ni få en uppdatering med bilder från hur min första vecka har sett ut hemma i Sverige. Det kanske är bra egentlgen att det inte går att blogga, för då kan jag verkligen passa på att njuta av att vara med familjen och vara på landet. Jag vill bara att tiden ska gå så himla långsamt när jag är hemma, men tror snarare att det kommer bli tvärtom...vi hörs snart igen!! PUSS OCH GOD JUL
 

 

Färdigpackad!!!

Okej, jag är riktigt stolt. Jag är helt färdigpackad, har nästan fyllt mina två stora väskor med framförallt kläder. Hade tagit med mig alldeles för mycket onödiga kläder som jag ska ta hem nu, så det känns så himla skönt! Har aldrig varit ute i så god tid med packningen, så imorgon kommer jag bara ta det lugnt, vilket ska bli så himla skönt. 
 
Jag slutar skolan efter lunch och då ska jag åka och äta lunch på Junction, sedan ska jag och Sara åka och göra pedikyr och på kvällen blir det julmiddag och julavslutning. Och efter den middagen är det UTGÅNG! Vi får en sista utgång, tjoho!! Kommer bli så himla kul, sista gången med gänget liksom på en månad typ!!
 
 

Mina planer

Hej alla friendooos!!!! 
 
Jag är på väldigt bra humör för tilfället, borde egentligen plugga det sista matte nu för har prov snart men jag har alldeles för mycket energi för det. Jag och Elin sprang runt och hoppade, sjöng och snackade i mun på varandra hela morgonen så alla blev helt trötta på oss. "Jag blir bara ännu tröttare av att lyssna på er" sa Wilhelm på morgonen haha.
 
Men det är faktiskt inte så konstigt att vi är glada!! Idag gör jag nämligen mitt sista prov för terminen, Elins familj kommer om några timmar och jag åker hem i överimorn, hur sjukt är inte det?!?!?! Kan inte sluta le och igår fällde jag till och med några tårar för att jag blev så glad när jag tänkte på det!
 
Jag har planerat min lördag då jag kommer hem väldigt noggrannt, vilket känns så underbart!
 
Klockan 6.15 landar planet på Arlanda och några minuter senare är jag i min familjs famn.
 
Vi åker hem för att äta en god frukost. Jag har beordrat mamma att köpa in granola, frysta hallon och mitt favoritbröd - oj vad jag ser fram emot en riktigt god frukost!
 
Vid kanske elva-tiden ska jag träffa Sandis-familjen och vi ska förmodligen käka lunch på Vapiano!
 
Vid typ två-tiden ska jag träffa bästa grisfamiljen. Vi ska julbaka och dela ut lite julklappar - en minijul helt enkelt!
 
 
Klockan 20.00 har mamma bokat bord på Grill, ser så fram emot en mysig middag med bara min familj, ska bli helt underbart!
 
Efter det ska jag åka raka vägen hem till Ebba. Träffa hennes familj och mysa lite med henne innan vi drar ut och FESTAR! Åhh vad jag har saknat hemmafester och ÅH vad jag har saknat att festa med Ebba - det bästa som finns!
 

Haha mycket ätandes denna dag ser jag, men det gillar ju jag! Vill bara att det ska bli lördag nu, kommer helt klart bli den bästa dagen i mitt liv!!! På söndag ska jag springa på stan och handla de sista julklapparna, kanske träffa Freddie också innan hon åker bort, sedan på kvällen åker jag till landet för lite kvalitetstid med min familj några dagar över jul. Jag vet inte om jag kommer hinna blogga mer innan jag åker hem, jag har precis konstaterat att jag inte har någon ledig tid för att packa - det blir att vara uppe på nätterna och packa, men det gör verkligen ingenting, för tillfället är jag bara så himla GLAD. Förlåt för ett väldigt hypeat inlägg hehe. Om jag inte hinner slänga in ett blogginlägg innan jag åker, så hörs vi när jag är på svensk mark igen, tjoho!

Nu går vi mot slutspurten

Idag vid frukosten konstaterade vi att det var 3 nätter kvar för vissa av oss här i Nairobi. Tre ynka små nätter, sedan ligger jag i min egna, trygga, stora och mjuka säng med mina rosa lakan i mitt rosa rum. Det är helt sjukt vad denna termin har gått snabbt och när jag ser tillbaka inser jag hur mycket jag har upplevt, hur många vänner jag har fått och hur mycket jag har skrattat de senaste månaderna. Imorgon kommer Elins familj hit, om tre dagar sätter jag mig på flygplanet och om fyra dagar är jag äntligen återförenad med min familj och mina vänner. Det är så otroligt få dagar kvar och jag vet att de kommer att gå sjukt fort. Ikväll är även sista kvällen som jag kommer plugga härnere. Jag har matteprov på onsdag, sedan är allting över. Stressen kommer dock inte vara borta förrän jag verkligen sitter på flygplanet tillbaka till Sverige. Jag måste packa, inhandla de sista julklapparna, storstäda, försöka bli brun (kommer inte lyckas eftersom solen aldrig vill titta fram) och jag ska även hinna med att göra lite pedikyr och manikyr innan jag kommer hem till Sverige. Jag ska dock verkligen se till att njuta de sista dagarna här och försöka att inte tänka varje sekund på att jag snart kommer att få träffa alla saknade personer.
 
För 124 dagar sedan stod jag där på Arlanda och vinkade en sista gång hejdå till min familj på fyra månader
 
Ett dygn senare landade vi på kenyansk mark - lyckligare än någonsin
 
Vi hängde mycket vid poolen de första dagarna
 
Vi åkte förbi Kibera, Afrikas näst-största slum
 
Vi åkte på safari i Nairobi National Park
 
Vi hade aktivitetsdag och lärde känna varandra lite bättre
 
Vi åkte till kusten och tillbringade den bästa veckan på hela terminen tillsammans. Hängde på stranden, käkade glass på italienska glassbaren, åkte segelbåt i solnedgången, dansade rumpan av oss på klubben "Comeback" och så mycket mer. 
 
Nu vill inte fler bilder komma upp, men jag lovar er att jag ska göra en bätre resumé av året när jag kommer hem till Sverige och får normalt internet igen. Det ska bli såå skönt att kunna se på julkalendern utan att det ska buffra i typ en timme...
 

Fredagen den 13e december

I fredags var det lucia och inte bara det, även Claras - vår egen lilla lucia - födelsedag!
 
På morgonen var vi inne och sjöng för Clara. Hon fick även öppna massa presenter som hennes föräldrar skickat ner för några dagar sedan. Bland presenterna fanns även gifflar med pepparkakssmak samt pepparkakskola, väldigt passande!! 
 
På kvällen skulle vi egentligen ut på klubb igår, men eftersom vi fick reda på att det på lördag skulle vara event på en klubb så valde vi att gå ut imorgon istället. Jag, Clara, Ebba och Elin åkte istället till Karen Coffegarden - favoritstället. Där åt vi vääärldens godaste middag, fajitas, godaste på riktigt länge och världens godaste efterrätt därefter. Efter det åkte vi till Junction och köpte Frozen Yoghurt, det var 50 %. Jag betalade ca 15kr för min!!! Helt sjukt verkligen. Det var en av de bästa kvällarna med världens bästa tjejer. Jag var så lycklig igår ♥
 
 
 
 

Söndag den 15e december

Idag är det söndag och den 15e december. Detta betyder att min bror som jag älskar mest av allt i hela världen fyller 19 år idag. Det känns jättekonstigt att inte vara hemma och fira honom, men vi ska skypea senare idag, så kanske det känns bättre. Dessutom ses vi ju om 6 dagar så då får jag pussa och krama på honom lite extra. Förresten...6 DAGAR!!!!! Om mindre än en vecka är jag tillbaka i mitt kära Stockholm. Helt otroligt.
 
Tänkte bara slänga in ett grattis-inlägg till honom, för det tycker jag han är värd. 
Mamma, se nu till att han får se detta!!!
 
 
 

Sista utekvällen

Igår var sista utekvällen i Nairobi för i år. Alla var sjukt taggade, vi fixade oss, Malin plattade mitt hår och Elin sminkade mig. Sedan tog vi några bilder innan vi satte oss i party-bussen på väg till The Loft. Det var en klubb vi aldrig hade varit på, jättebra musik och olika folk. SSN övertog dansgolvet som vanligt och dansade och skrek till Avicii och andra favoriter. När vi kom hem sedan satte vi oss i kvällis, gjorde toast och tryckte i oss mango. Sedan gick jag, Elin, Emmsen, Malin och Ebba upp i Giraff för att fortsätta festen där. En riktigt lyckad kväll helt enkelt!
 
Jag kan inte smälta att detta var sista utekvällen för i år i Nairobi. Tänk att det var sista kvällen jag och Elin stod och hoppade och skrek tillsammans på dansgolvet på typ en månad. Elin är världens roligaste att dansa med, vi har alltid så himla kul. För Malin och Johanna var det även sista utekvällen nånsin i Nairobi tillsammans med SSN, eftersom dom har valt att åka hem efter jul. Det känns så himla trist. Är väldigt nöjd med mitt beslut om att stanna här även nästa termin, så att jag har fler utekvällar att se fram emot ;) 
 
Jag och Clara
 
Jag och Elin
 
Clara med sina fina prinsessklänning som hon fått i födelsedagspresent
 

Fler bilder

Här kommer mina bilder från Afrika-dagen!
 
Clara, Ebba och Emmsen
 
Jag och Elin drog i sists sekund på oss några klänningar som vi tyckte såg lite afrikanska ut
 
Vi fick afrikansk mat. Chapali (brödet), någon gryta och självklart den klassiska salladen
 
 
 
 
 
 
Elin och den afrikanska drottningen
 

Kenya 50 år

I torsdags var det 50 år sedan Kenya blev självständiga, den 12e december 1963. Detta firas väldigt mycket i Kenya och därför är det en helgdag även för oss, vilket betydde att vi var lediga med brunch på schemat i torsdags! Uppskattades väldigt mycket :) Jag tog det mest lugnt, pluggade på Elins rum osv. Vid middagen var det afrika-tema, så då klädde alla ut sig till sin bästa afrika-klädsel. Vi hade frågesport om Kenya och Afrika, samt gick på safari här på internatet. Så mycket roligt man kan hitta på här på internatet. Det var jättebra fixat av boarding-personalerna, en riktigt lyckad kväll!
 
Jag har inte hunnit ladda upp bilderna jag tog, så för tillfället får ni bilder från Astrids blogg. mwaka.blogg.se - jättebra blogg verkligen, in och läs! Fler bilder får ni lite senare :) 
 
Clara, Ebba och Emmsen med deras afrikanska rumpor!
 
Erika
 
Ebba
 
Nina och Olivia
 
AFRIKA
 
Hedda
 
 
 

Art-middag

I onsdags efter lucia-firandet fick vi åka ut och äta middag på Junction. Jag, Elin, Ebba och Clara åkte till Art och åt middag där. Det kändes lite lyxigt att få vara ute till 12 på en vardag och käka middag, det händer inte ofta! Det blev en supermysig kväll och jag är mycket nöjd :) 
 
Världens mysigaste tjejer är dom!
 

Bilder från lucia

Här kommer några fler bilder från vårt lucia-firande i onsdags :) 
 
 

Lucia-firande på Ambassaden

Igår var det som sagt Lucia-firande på Ambassaden. Det var enligt mig en av de bästa dagarna här, så tänkte göra en liten kort resumé. Någon timme innan vi skulle åka fick vi reda på att det tydligen skulle vara väldigt uppklätt, även för de som skulle vara med i lucia-tåget. Det var bara att byta om snabbt och det var lika kul som vanligt. Alltid när vi ska börja fixa oss sätter alla på skithög musik och springer i panik från rum till rum i hopp om att hitta något snyggt att ha på sig. Vi sminkar varandra, lockar varandras hår och ser till att alla blir så snygga som möjligt. Det är verkligen sjukt kul och det är något jag älskar med att bo på internat. 
 
Klockan 15.00 var det dags för tidig middag, jättegod pastasallad, och sedan drog vi oss mot Ambassaden. När vi kom dit gick vi först igenom några lucia-låtar, efter att ha beundrat hur mysigt de hade gjort det, det var faktiskt en liten julkänsla man fick. Sedan bjöds det på korv och vi sprang och suktade över alla lussebullar, pepparkakor och knäck som stod framme. Till slut började minglet och då var det bara att hugga in. I was in heaven. Lussebullar, knäck och pepparkakor i massor och man fick ta hur mycket man ville! När man började må illa gick man istället och bytte om och taggade till lucia-tåget, satte på glitter, röda band i midjan och tog bilder. 
 
Sedan var det dags, SSN:s lucia-tåg skulle uppträda för alla svenskar i Nairobi, ca 500 stycken och jag var faktiskt lite nervös. Tankar om att jag skulle halka eller bränna upp någons hår fladdrade i mitt huvud. Men allting löste sig och det var verkligen riktigt roligt att stå där i mörkret och sjunga med tända ljus. Jag som inte har varit med i lucia-tåget sedan mellanstadiet tyckte det var helt underbart, ville verkligen inte gå därifrån!
 
Internet är dåligt som vanligt, så inga fler bilder vill visas, men de kommer imorgon eller något! Nu ska jag sussa, natti ♥
 
 
 
 

Onsdag 11 december - Axels birthday!

Idag är det onsdag, vilket innebär att det är Axels födelsedag! Han blev väckt av 10 tjejer imorse med frukost på sängen, mackor, pannkakor med nutella samt chokladmuffins! Han fick även massa presenter. Av mig och Elin fick han "ett presentkort" på casinot (axel älskar att spela på casino) och jag och Elin har även lovat att följa med, även fast vi hatar att vara på casinot. :-) 
 
Idag är det även lucia-firande, vilket ska bli så sjukt mysigt! Sedan ska vi ut och äta på någon restaurang. Hörs senare om det! 
 
 

Tisdag den 10e december

Har precis skypeat med min mamma och konstaterat att vi ses om 11 dagar, nu börjar nedräkningen på riktigt verkligen!
 
Idag har jag, Sara och Elin klippt oss. Det är en svensk frisör som kom hit till skolan. Jag klippte inte så mycket, men det var skönt i alla fall för nu känns det mycket fräshare. Hon konstaterade även att jag borde börja med hårolja, så får väl försöka införskaffa mig något sånt. Jag har aldrig varit någon som lägger pengar på hårprodukter, men det får det bli ändring på nu :) 
 
 

Två bästisar

Två av mina närmsta kompisar härnere är definitivt min rumskompis Matilda och Elin. De har båda precis bytt profilbilder på facebook så tänkte att jag kunde visa dem och samtidigt tillägna ett litet gulligt inlägg till dem och berätta hur mycket jag tycker om dem. Jag är SÅ glad att Matilda följde med mig hit och att jag har lärt känna en så underbar tjej som Elin. ♥
 
Fina Elin. Denna bild är tagen när vi var på Rooftop-restaurangen och hade en "dinner for 2."
 
och här är min heta rumskompis Matilda! Bilden är från underbar och saknade Watamu.
 

Måndag den 9 december

Ett litet vardagsinlägg för en gångs skull!
 
Kan berätta lite kort om dagen. Vanlig skoldag förutom lucia-träning på lunchen. Vi står ju och övar lucia framför poolen, blir inte riktigt någon julkänsla när man står där och svettas ihjäl haha, men på onsdag ska vi ju till Ambassaden och uppträda framför ca 500 i publiken och då blir det förmodligen lite mer julstämning! Alla svenskar från typ hela Nairobi ska komma och det kommer bjudas på pepparkakor och lussebullar, riktigt mysigt! På torsdag är vi lediga, då vi ska ha en "afrika-dag" med maskerad etc. som jag kan berätta lite mer om senare när jag vet mer. På onsdag efter lucia-uppträdandet får vi därför gå ut och äta, vi tänkte gå till en restaurang som heter "Carnevao", som är en kött-restaurang där man får äta huur mycket man vill. Tror det kommer bli en ny favorit hos mig ;) Därefter får vi förhoppningsvis gå ut på klubb, på Treehouse!! Det är Axels födelsedag också så det skulle vara en perfekt kväll ifall det blir så! På fredag ska vi ut igen, sista utekvällen här, hoppas den kommer bli epic.
 
Vad händer mer ikväll då? Det är inget vanligt måndags-möte idag, för vi ska få massa information om Mount Kenya-resan. Antingen går jag därifrån väldigt taggad eller så går jag därifrån lite mindre taggad, hoppas på det första...
 
Såhär ser det ut när vi har lucia-träning :) 
 

Best friends

Dessa två bilder fick jag av min bästa kompis Ebba igår och de stämmer in så perfekt på oss. Det fick mig verkligen att inse hur mycket jag saknar henne och det är så skönt att vi ses om mindre än två veckor ♥
 
 

Lördagkvällen

Gårkvällen var jättemysig verkligen! Jag, Elin, Dennis, Alex, William och Wilhelm hade bokat bord på Art där vi käkade middag. Vi har ju inte fått gå dit på hela hösten, p.g.a. terror-attacken i Westgate, men nu får vi äntligen gå dit så det var riktigt nice och efterlängtat. Art är favvo-restaurangen härnere, med världens godaste pizza och pasta! Efter det drog vi till Casa Blanca, men där var det ganska dött där eftersom vi var så tidiga. Så jag och Elin åkte hem ganska tidigt och körde en klassiker: satte på oss myskläder, tog ut täcken och kuddar och myste ner oss framför Harry Potter. Jag hann dock inte se en minut av filmen, utan somnade direkt, vilket är väldigt olikt mig, jag måste ha varit så sjukt trött, tror det beror på att jag inte sovit bra den senaste veckan, så vi gick och la oss väldigt tidigt, vilket var skönt.
 
 

Äntligen lite sol

I lördags tittade äntligen solen fram här i Nairobi, efter några veckor bakom molnen, så vi struntade i plugg-stressen och la oss några timmar vid poolen istället. Jag skickade massa snap-videos till alla därhemma för att beskriva hur lycklig jag var. Det är helt sjukt att det har kommit massa snö hemma i kära Stockholm och här är det uppåt 30 grader! Men nu är det mindre än två veckor tills jag kommer hem till kära Stockholm som förhoppningsvis fortfarande är snöigt! 
 
 

Så mycket erfarenheter

Igår på middagen som jag berättade om fick jag och Matilda verkligen höra några kloka ord, som jag kommer att bära med mig. Det har som ni kanske vet varit lite kaos här på internatet under höstterminen, med nya regler som har gjort alla elever upprörda. Såhär sa Håkan om detta: "Ni kanske inte kommer att ha erat bästa party-år härnere, men ni får så mycket annat. Så många erfarenheter som är omöjliga att uppleva på en vanlig samhälls-lektion i Sverige." Det är så himla sant. Vi har varit med om en terror-attack, vi har fått uppleva hur ett land som Kenya reagerar och agerar när något så stort inträffar, vi har fått se halv-döda människor bara några meter bort från vår skola och vi har fått se barn som knappt får någon mat om dagen. Vi har upplevt så mycket saker, som inte går att beskriva i ett litet blogg-inlägg, och vi kommer att få uppleva så mycket mer. Under detta år kommer vi att få uppleva mer än vad folk får uppleva under hela deras livstid. Detta är en "one time opportunity" som jag aldrig kommer att få tillbaka. Jag har nog inte sagt det på bloggen än, men jag är så tacksam att jag har fått chansen att vara här nere. Tack mamma och pappa ♥
 
 

Fredag - myskväll

Ikväll stod myskväll på schemat! De flesta åkte till en restaurang idag, men jag var så himla trött, så jag stannade hemma. Kvällen började med att jag skypeade med mina älskade vänner Erica och Evelina. Vi skypeade i 2,5 timmar, så sjukt mysigt! Blev så sugen på att flytta min myskväll här i Nairobi ner till snöiga Ruddammen när jag såg mina små grisar. ♥ Jag hade dock världens mysigaste kväll här på SSN. Jag, Malin och Sanna såg på Harry Potter och åt popcorn och mango! Nu ska jag gå och lägga mig, så jag är utvilad imorgon. Godnatt ♥
 
Malin och Sanna var väldigt nöjda över deras nyttiga kvälls-snack! :) 
 
 
 
 

Veckan som gått

Nu har ytterligare en vecka gått, veckorna går så himla snabbt härnere, helt sjukt verkligen. Tänkte berätta lite om  veckan som gått. Det har inte hänt så jättemycket, varje kväll har avslutats med ett avnitt av julkalendern, som förövrigt är stört bra tycker jag, så sjukt mysigt! Det har verkligen piggat upp mina kvällar denna vecka, som har bestått av ganska mycket plugg. Har avklarat ett idrottsprov och ett svenskaprov denna vecka, det känns bra. Nu har jag bara matteprov, historiainlämning och inlämning i EAD kvar, sedan tar jag jullov!! Idag är det bara två veckor tills jag sätter mig på planet hem till Sverige, så himla taggad på att få träffa alla kompisar och min familj. Åhhh kan inte sluta tänka på det ♥
 
I onsdags var vi på studiebesök på SIDA som ligger på svenska ambassaden. SIDA är en organisation som ger bistånd till olika u-länder, så vi fick höra information om deras olika bidrag, vilket var jätteintressant. Sedan bjöds det på chips, nötter och god juice. Juicen var så sjukt god, vi får ingen juice till frukost, eftersom det är för dyrt (suck), så alla blev väldigt glada, det var uppskattat! 
 
Igårkväll var jag, Matilda och hennes pappa bjudna på middag hos hennes pappas kollegas syster haha. De bodde så himla fint, hade ett eget gym och allt, typ värsta slottet! Det var så himla mysigt att komma till ett riktigt  hem, ta av sig skorna osv. Det var första gången jag och Matilda åt hemma hos någon, vi äter ju bara här på internatet eller på restaurang, så det var verkligen jättemysigt. Vi fick typ världens godaste lasagne och sedan äppelpaj till efterrätt. Det var verkligen intressant att vara på middag där, de har bott i Kenya och andra länder väldigt länge och de har jätteintressanta jobb så de hade så otroligt mycket erfarenheter att dela med sig. Mamman och dottern var t.ex. i Westgate när terrorattacken inträffade. Jag och Matilda kommer definitivt att åka tillbaka dit över en helg, så vi får känna på hur det är att leva i Nairobi på riktigt. 
 

Julkalendern i zebra en morgon med förskolan

En kväll med julkalendern hos Elsa
 
Johan och dalazebran
 

Detta brev ska vår svenska kung skicka till Kenyas president den 12 dec, då Kenya firar 50 år sedan de blev självständiga

Här är det fina huset som vi var i igår
 
Alla har julpyntat sina rum härnere, det är julstämning på hög nivå!
 
 

1a advent - Julbak och julpyssel

I söndags var det ju första advent och det firade vi här på SSN också! Det var världens mysigaste dag. Vi började med fotbollsträning i regn och lera och sedan sprang vi upp till zebra med gröten i högsta hugg för att se på första avsnittet av julkalendern! Hur mysigt som helst verkligen! Sedan gick vi ner och åt mer brunch i vår julpyntade matsal med julmysig på högsta volym. Efter det började det regna ännu mer så då valde vi fotbollstjejer att hoppa i poolen med kläderna på! Efter det tog jag en varm dusch och bytte om till myskläder, innan vi gick till giraffrummet för pepparkaksbak. Alla var helt överlyckliga och tryckte i sig pepparkaksdeg och hade mjölkrig. När våra pepparkakor var klara gick vi till biblioteket där det var julpyssel. Det var sååå mysigt, mysigaste dagen på riktigt länge! Här får ni bilder 
 
 
 

Barnhem

I lördags morse stod klockan på 7.40 och jag och Elin gick till gaten för att möta Jonatan och Marie och sedan åka till barnhemmet. Det var hur mysigt som helst, världens bästa start på dagen. Vi fick gosa med dom jättemycket, mata dem, bädda deras sängar och tvätta deras leksaker. Vi var alltså volontärer kan man säga, vilket var så himla coolt! Vi kommer verkligen att åka dit igen, vi blev så kära i de små söta barnen. Kan inte förneka att jag verkligen vill adoptera i framtiden och den önskan blev ännu starkare efter besöket på barnhemmet.
 
Bilderna blev lite suddiga eftersom man egentligen inte fick ta några bilder, så jag var tvungen att smygfota :) 
 
 

hannasafrika.blogg.se

Mitt namn är Hanna Jedvall och denna blogg handlar om mitt liv under tiden jag går på Svenska Skolan i Nairobi. Ni kommer få följa min vardag under mitt förhoppningsvis bästa år hittills! Ni kan även ta del av min instagram: hannajedvall.

RSS 2.0